Produse personalizate CEWE

Comandați prin software-ul gratuit Fotolumea mea!

CEWE Fotolumea mea – produse personalizate

Descărcați gratuit software-ul nostru CEWE Fotolumea mea!

Descoperiti gama largă de produse personalizate CEWE de înaltă calitate!

CEWE FOTOCARTE Compactă

de la 36.99 Lei* Produse CEWE Fotolumea mea – Fotocarte compactă
Amintirile dvs. într-un format elegant și compact, la dimensiunea de 19x15 cm. Este formatul perfect pentru fotografiile panoramice. Coperta poate fi personalizată pe plac.
Detalii CEWE FOTOCARTE Compactă

CEWE FOTOCARTE Mare

de la 82.90 Lei* Produse CEWE Fotolumea mea – Fotocarte Mare
Clasicul CEWE FOTOCĂRȚILOR! Formatul A4 este unul dintre tipurile preferate, dimensiune avantajoasă oferind multiple posibilități de editare. Perfectă pentru a păstra cele mai reușite fotografii!
Detalii CEWE FOTOCARTE Mare

CEWE FOTOCARTE XL

de la 190.90 Lei* Produse CEWE Fotolumea mea – Fotocarte XL
Un format uriaș creat special pentru cele mai frumoase ocazii! Nu doar formatul este mare, 30x30 cm, pentru a admira amintirile, ci și paginile pot fi suplimentate cu fotografiile preferate până la 154 de pagini!
Detalii CEWE FOTOCARTE XL

Mai multe produse personalizate CEWE pentru ocazii speciale

Calendare personalizate CEWE

Decorațiuni de perete CEWE

Felicitări personalizate CEWE

Mai multe produse personalizate

Pentru a păstra amintirile mereu vii, editați o CEWE FOTOCARTE, astfel fiecare clipă de neuitat va rămâne pe viață cu dvs. În cazul în care doriți să oferiți în dar bucuriile trăite – alegeți dintre cele 9 dimensiuni disponibile! Cea mai mică dimensiune, CEWE FOTOCARTEA Mini este garantat preferata în rândul celor mici. O nuntă, sau vacanța de vară a familiei predomină cel mai bine într-un format mai mare, de ex. pe paginile CEWE FOTOCĂRȚII XXL Panoramic. Diferite tipuri de coperți și de hârtie vă stau la dispoziție, îndrăzniți să creați ceva grozav!

Folosiți software-ul nostru gratuit sau aplicația pe mobil pentru realizarea comenzilor. Editarea este extrem de simplă, chiar și pentru un începător, dar oferă nenumărate posibilități creative și pentru Clienții noștri profesioniști. Pe paginile fotocărții pot fi inserate chiar și video-uri!

Dați frâu liber creativității și fanteziei și la editarea FELICITĂRILOR CEWE! Alegeți dintr-o mulțime de cărți poștale și felicitări personalizate: acum se poate comanda chiar și o singură bucată, dar puteți alege și din seturi de 10 buc. cu diferite motive; găsiți modele pliate, formă pătrată, care pot fi printate pe hârtie fotografică, dar și pe hârtie extra lucioasă, cele din urmă primesc în plus un strat lucios de lac. Pe lângă felicitări, cu ajutorul șabloanelor și al elementelor de design aveți posibilitatea de a crea CEWE CALENDARE: amintiri dragi pentru un an întreg!

Cele mai reușite fotografii pot fi prezentate și în formă de DECOR DE PERETE! Intrați în Galerie foto, dacă doriți un decor special dar nu aveți imaginea potrivită de ex. pentru un Poster XXL, sau pentru o Fotografie pe pânză, pentru un Alu- dibond etc. – merită să faceți o privire pe toată gama de produse, doarece vă oferim foarte multe posibilități de decorare, fie vorba de suprafața sau materialul produsului, disponibile într-o mulțime de dimensiuni, și nu în ultimul rând vă oferim și câteva modalități pentru montarea acestora!