Certificat FSC - CEWE FOTOCARTE

FSC® - Forest Stewardship Council®

Consiliul de Administrare a Pădurilor
CEWE FOTOCĂRȚILE sunt procesate cu certificat FSC®. Ne asumăm un rol activ în protecția mediului.FSC® – Forest Stewardship Council®

Sustenabilitatea certificată

Suntem certificaţi FSC®. Ne asumăm un rol activ în protecţia mediului.

Certificatul este o clasificare pe baza căreia se verifică tot parcursul procesului de prelucrare, de la exploatarea lemnului până la produsele vândute provenite din lemn.

Susţinem ideea că este necesară luarea unor măsuri de protecţie a mediului înconjurător, astfel ca la producţia CEWE FOTOCĂRŢII folosim în mod exclusiv materiale din lemn certificate FSC®.

Doar acele materiale (lemn, hârtie, etc) opţin certificat FSC® ce provin din păduri în care se ţine cont de managementul forestier responsabil. Unele dintre aceste directive stricte presupun arii protejate, acţiuni de regenerare sau reîmpădurire, folosirea minimală a substanţelor chimice, protejarea ecosistemelor sensibile.

Forest Stewardship Council® (FSC®) elaborează standarde stricte din 1996 pentru susţinerea unui management forestier responsabil. Firmele care dispun de certificatul FSC® îndeplinesc aceste cerinţe stricte şi sunt monitorizate constant.