CEWE FOTOCARTE în 24 țări din Europa - Prezentare

CEWE

Contact:

Luni-Vineri: 09.00-17.30

Telefon:

0316 300 693

  • CEWE - la dispoziția dumneavoastră!

CEWE – Liderul pe piata fotocărtilor

În 2010, CEWE a realizat peste 3,8 de milioane de CEWE FOTOCĂRȚI, consolidându-și astfel poziția de lider european. Senatorul H. C. Heinz Neumüller a înfiinţat CEWE în anul 1961. Compania s-a dezvoltat din magazinul şi studioul fotografic al lui Carl Wöltje din Oldenburg.

CEWE developează peste 3 miliarde de fotografii anual! Dacă realizăm un calcul pornind de la ideea că fiecare fotografie are dimensiunea de 10 x 15 cm şi am aşeza cap la cap acestea, am obţine o serie fotografică cu lungimea de 450 000 km! Aceasta ar înconjura pământul de aproape 10 ori...

 

În serviciul dvs. în toată Europa și în SUA!

Produsele fotografice de calitate superioară ale CEWE, sunt la dispoziţia clienţilor în 24 ţări europene şi în SUA. În unităţile noastre de producţie din diferite colţuri ale lumii lucrează peste 3000 de angajaţi. Chiar de la începuturi, obiectivul nostru a fost acela de a corespunde cerinţelor calitative ale pieţii exigente din domeniu, să asigurăm prelucrări de calitate superioară pentru milioanele de fotografi profesionişti sau amatori. Pentru acestea, evident utilizăm întotdeauna cele mai moderne cuceriri ale tehnicii din domeniu. 

Calitatea o scriem numai cu majuscule!

Filozofia noastră de exigenţă în ceea ce priveşte calitatea ne recompensează. Dovada: software-ul Fotolumea mea şi CEWE FOTOCARTEA sunt în mod regulat câştigătorii testelor din domeniu. Obiectivul nostru este ca CEWE FOTOCARTEA personală să vă aducă numai bucurii toată viaţa!

Secretul succesului- controlul calitativ permanent!

La CEWE se realizează în permanenţă un control de calitate exigent, garantând astfel, ca fiecare CEWE FOTOCARTE să fie ireproşabilă. Controlul calitativ permanent din timpul fabricaţiei, garantează faptul că fiecare CEWE FOTOCARTE corespunde celor mai exigente cerinţe calitative. 

Calitate superioară!

CEWE FOTOCARTEA este o amintire deosebit de frumoasă sau un cadou care depăşeşte toate aşteptările. Concepeţi-vă acasă propria CEWE FOTOCARTE - foarte simplu şi rapid - iar CEWE se ocupă de restul! Sufletul procesării este nimic altceva decât cea mai nouă generaţie de imprimante offset. Asigurăm garantat operativitatea maximă şi calitatea cea mai bună.

  • Tipărirea se realizează pe hârtie fotografică de cea mai bună calitate, într-o calitate fotografică ireproşabilă. CEWE FOTOCARTEA poate avea chiar și 154 de pagini! Din punctul de vedere al posibilităţilor de creativitate, de aranjare a imaginilor şi textelor, aveţi la dispoziţie practic posibilităţi nelimitate!
  • Paginile tipărite sunt ansamblate cu o precizie inginerească. Legarea dă o stabilitate foarte bună cărţii, aceasta garantează calitatea şi durabilitatea.
  • La câteva zile de la expedierea comenzii, deveniţi fericitul posesor al propriei CEWE FOTOCĂRȚI. Datorită calităţii excepţionale, aceasta nu diferă calitativ faţă de cărţile cu imagini pe care le puteţi achiziţiona din comerţ!

CEWE în responsabilitatea socială

Compania CEWE se angajează în responsabilitatea socială, și este convins că astfel normele sociale, angajamentul economic respectiv responsabilitatea economică și ecologică sunt esențiale în providența reușitelor economice pe termen lung.

Printare CEWE FOTOCARTE - Indigo
CEWE este cel mai mare procesator foto, și lider în 24 de țări din Europa!

Nașterea paginilor de CEWE FOTOCARTE
Așa se nasc paginile CEWE FOTOCĂRȚII- tehnologii moderne și control de calitate!

Imprimante Kodak și HP - procesare CEWE FOTOCARTE
CEWE foloseşte imprimante High-Tech - Kodak şi HP "state-of-the-art".

Imprimantă High-Tech
Aici prind viață paginile CEWE FOTOCĂRȚILOR! Interiorul unei imprimante High-Tech...

Control de calitate CEWE FOTOCARTE
La fiecare CEWE FOTOCARTE procesată efectuăm un control de calitate de cel mai înalt nivel.

Control de erori la CEWE FOTOCARTE
Paginile tipărite sunt verificate pentru a nu avea nici cele mai mici erori sau diferenţe cromatice.

Pocesare CEWE FOTOCARTE cu copertă personalizată
Coperţile personalizate sunt printate și procesate cu cele mai moderne instalaţii.

Procesare CEWE FOTOCARTE cu copertă tare
Așa se realizează coperta unei comenzi de CEWE FOTOCARTE cu copertă tare.

Împerechere coperta și paginile de CEWE FOTOCARTE
Cu ajutorul codului de bare împerechem coperta cu paginile interioare.

Proces de fabricație automată de CEWE FOTOCARTE
Cu instalaţiile automatizate putem procesa 40 de CEWE FOTOCĂRȚI pe minut.

Verificare și ambalare CEWE FOTOCARTE
Pe parcursul procesării verificăm fiecare CEWE FOTOCARTE în parte și le ambalăm manual.