CEWE FOTOCARTE - sugestii de editare

Sugestia noastră pentru dvs.!

Păstrați cele mai reușite momente pentru posteritate! Puteți realiza simplu și repede propria CEWE FOTOCARTE, în care rolul principal îl ocupă fotografiile dvs. digitale și amintirile frumoase de neuitat. Pentru editarea simplă aveți la dispoziție sugestii utile de editare, o gamă largă de formate de CEWE FOTOCARTE și o suprafață de editare foarte ușor de utilizat.

Optați pentru ajutorul Asistentului de editare CEWE FOTOCARTE, care acum conține idei de editare mult mai practice și creative!

Numai câtiva pași până la propria CEWE FOTOCARTE!

Pasul 1.

Pasul 1.

 

Porniți software-ul Fotolumea mea, selectați formatul de CEWE FOTOCARTE dorit. După aceea pornește automat Asistentul CEWE FOTOCARTE, care vă poate oferi idei creative pentru editare...

Pentru pornirea programului daţi dublu click pe simbolul »FOTOLUMEA Mea«. După apariţia paginii de început alegeţi tipul de CEWE FOTOCARTE dorit şi daţi click pe butonul »Editează acum«. Astfel se va lansa Asistentul CEWE FOTOCĂRŢII, a cărei utilizare este opţională; dacă sunteţi un utilizator cu experienţă, puteţi renunţa la ajutorul Asistentului. În orice caz, acesta este de mare ajutor la primii paşi, dacă-l utilizăm ne dă variante optime de realizare a propriei CEWE FOTOCĂRŢI. Propunerile acestuia pot fi oricând modificate, fotocartea poate fi reconcepută ulterior după bunul plac.


Pasul 2.

Pasul 2.

 

După o scurtă introducere informativă, Asistentul CEWE FOTOCARTE vă propune să selectați fotografiile prin »Drag & Drop«...

Citiţi informarea scurtă afişată de Asistentul CEWE FOTOCĂRŢII, apoi daţi click pe butonul »Editare varianta recomandată«. Realizarea CEWE FOTOCĂRȚII este posibilă și fără ajutorul Asistentului, pentru asta daţi click pe butonul »Editare proprie fotocarte», astfel ajungeţi pe suprafața de editare a formatului de CEWE FOTOCARTE ales. Accesați în partea stângă folderul cu imagini, prindeți imaginile dorite cu butonul stâng al mousului apăsat (»Drag & Drop«), după care trageţi-le în partea dreaptă. Pasul 3.

Pasul 3.

 

Imaginile selectate vor fi așezate în CEWE FOTOCARTE de un algoritm inteligent al Asistentului de editare...

Alegeți imaginile pe care doriți să le puneți în CEWE FOTOCARTE, după care apăsați pe butonul »Editare varianta recomandată«, astfel Asistentul va realiza în scurt timp o primă variantă a CEWE FOTOCĂRȚII.Pasul 4.

Pasul 4.

 

Puteţi modifica orice propunere a Asistentului CEWE FOTOCĂRŢII după preferinţele şi ideile dvs. ...

CEWE FOTOCARTEA se afișează pe suprafața de editare. Paginile pot fi modificate oricând: decideţi dvs. aşezarea imaginilor, fundalul paginilor, rotiţi imaginile, folosiţi efectele sau adăugaţi texte imaginilor, și întretimp puteți previzualiza oricând CEWE FOTOCARTEA. Dacă sunteți mulțumit de rezultatul obținut, salvați fotocartea și faceți click pe butonul »În coșul de cumpărături«!Pasul 5.

Pasul 5.

 

Verificați comanda, alegeți una dintre modalitățile de preluare...

Verificați încă o dată comanda și dacă găsiți totul în ordine, plasați comanda de CEWE FOTOCARTE. Alegeți una dintre posibilitățile de preluare: Comandă online »Preluare în magazin« și »Livrare prin curierat«. După afișarea Asistentului pentru comandă, introduceți datele cu care v-ați înregistrat, dacă nu sunteți încă utilizator, vă rugăm să va faceți cont. Apăsați pe butonul »Mai departe«. În continuare puteți selecta modul de plată și de livrare. După ce ați verificat comanda, puteți finaliza comanda. Și este gata! Peste câteva zile puteţi ţine în mână propria CEWE FOTOCARTEA realizată de dvs.