Rezultate, relatări de teste CEWE FOTOCARTE

Relatări de teste

Clienții noștri sunt trimiși în viitor – dezvoltare continuă mulțumită observațiilor primite de la clienți

Beste Fotobuch-Software 2012

În anul 2012 s-a organizat competiția între cei mai mari procesatori de fotocarte. Evaluarea a fost efectuată de revista PHOTOGRAPHIE. CEWE FOTOCARTEA a avut un succes copleșitor. Software-ul CEWE Fotolumea mea a câștigat premiul de „Cel mai bun software”.

PLUS X AWARD super clasificare

Plus X Award
Cu ajutorul software-ului Fotolumea mea foarte ușor de utilizat, puteți realiza foarte simplu și repede o fotocarte durabilă, cu amintiri de neuitat, o CEWE FOTOCARTE.

MACup câștigătorul testului

MACup rezultat test
Redacția MACup, în numărul din martie 2011. a testat software-le celor mai mari procesatori de fotocarte. Pentru juriu, unul dintre cele mai importante puncte de vedere a fost posibilitățile oferite de software.

FOTOTEST câștigătorul testului

FOTOTEST relatare de test
Revista „FOTOTEST” a testat la CEWE și încă 7 procesatori calitatea printării și a procesării, utilizarea și funcționalitatea software-ului, respectiv livrarea și ambalajul produselor.

DigitalPhoto câștigătorul testului

Revista „DigitalPhoto” a testat la CEWE și alți 4 procesatori calitatea, utilizarea și funcționalitatea software-ului, respectiv livrarea și ambalajul. Pe baza rezultatelor, CEWE FOTOCARTE a fost desemnat câștigătorul testelor!
  • CEWE FOTOCARTE Rezultatele testelor

BILDERBÜCHER – Marele test de fotocarte – 2012

Bilderbücher Test

Fotocărțile au preluat locul nu doar fotoalbumelor clasice, ci și al portofoliilor fotografice, în plus sunt ideale și pentru materiale de prezentare al afacerilor. Revista PHOTOGRAPHIE a dorit să afle care sunt acele fotocărți, care pe lângă prețul avantajos oferă calitate și un servciu corespunzător. Pentru a descoperi acest lucru, revista a comparat formatul DIN A4 de la șase procesatori de fotocarte.

CEWE, liderul de pe piața fotocărților procesează CEWE FOTOCARTEA, aceasta se găsește în numeroase drogherii, în magazine de electronice și electrotehnice, dar pot fi preluate și din magazine retail. Interprinderea centrală din Oldenburg dispune de numeroase laboratoare peste tot în Europa.

Software-ul de comandă CEWE este impresionant: este compatibil cu sisteme de operare Windows, MacOS, Linux și dispune de numeroase opțiuni de editare. Pe lângă toate acestea, CEWE a reușit să dezvolte un software foarte complex însă foarte simplu de utilizat. Principalele avantaje ale software-ului: editor de text ușor de utilizat, formatarea textului poate fi aplicată numai într-o casetă de text, dar și pe întreaga carte. Protecția datelor care stă la baza acestuia este una exemplară. După ce ați terminat de editat fotocartea, ulterior aveți posibilitatea să modificați prin doar câteva click-uri formatul fotocărții, respectiv tipul hârtiei. La o fotocarte despre călătorii puteți insera și detalii de pe hartă cu ajutorul funcției de Date Geo.

Un mic comentariu al revistei:

„CEWE ne-a uimit cu funcționalitatea software-ului, și pe lângă fotocărțile cu printare digitală, ne-am dori să comandăm și pe hârtie extra lucioasă. În plus, tot la CEWE găsim o flexibilitate maximă: cărțile pot fi transformate oricând dintr-un anumit tip sau format într-un alt format."

Premiul Plus-X - Pentru calitatea înaltă și o utilizare simplă - Cea mai îndrăgită fotocarte din Europa

Cu ajutorul software-ului CEWE Fotolumea mea puteți realiza simplu și repede o fotocarte robustă de calitate superioară, cu printare digitală, chiar și cu coperta tare. Fotografiile prezentate astfel devin foarte artistice, din motiv că sunt foarte plăcute vederii, dar și că pot fi prinse în mână.

Premiul EISA pentru CEWE FOTOCARTE - Cea mai îndrăgită fotocarte din Europa 2009-2010

Un alt premiu european - în anul 2009, CEWE FOTOCARTEA de o calitate excepţională a câştigat premiul European Imaging and Sound Association (EISA). De ce a meritat acest premiu? Începând de la formatul de CEWE FOTOCARTE Mică (Fotocaiet) până la formatele mai mari, cu siguranţă oricine găsește formatul de CEWE FOTOCARTE potrivit. Coperta unică şi design-ul, precum și procesarea pe hârtie fotografică sunt garanţii care vă oferă o CEWE FOTOCARTE de calitate premium. Cu ajutorul software-ului descărcabil gratuit, puteţi aranja fotografiile dragi dvs. într-o fotocarte chiar şi în 3 minute. CEWE FOTOCARTEA poate fi alcătuită pe placul dvs. cu diferitele aşezări în pagină şi elemente de design.

CEWE FOTOCARTEA a câștigat premiul TIPA

Înaltă distincţie europeană - CEWE FOTOCARTEA a câştigat premiul TIPA 2008 (Technical Imaging Press Association) în categoria „Best Photo Service“. Juriul compus din redactorii şefi şi reprezentanţii a 32 de cotidiene europene de specialitate, datorită impactului asupra pieţei procesărilor fotografice, au considerat CEWE FOTOCARTEA produsul de elită al serviciilor fotografice. CEWE este deschizătorul de drumuri inovativ al grupului de produse. Anul acesta se preconizează realizarea a peste 3 milioane de CEWE FOTOCĂRŢI în Europa. 

Conform juriului TIPA, CEWE FOTCARTEA iese în evidenţă prin calitate, prin diversitatea şi simplitatea realizării. Noua piaţă are efect nu numai asupra pieţii procesărilor fotografice, ci oferă utilizatorilor posibilitatea adunării amintirilor într-o carte valoroasă şi personală. CEWE FOTOCARTEA este deasemenea apreciată pentru gama foarte largă de dimensiuni, fundale şi multe alte elemente suplimentare. De pe pagina de web http://www.cewe-fotocarte.ro/ se poate descărca software-ul gratuit, care conţine o multitudine de posibilităţi pentru conceperea unei CEWE FOTOCĂRŢI de calitate deosebită. Membrii juriului au considerat foarte bună şi raportul preţ- calitate.

Software-ul asigură o vedere de ansamblu foarte bună, utilizarea ei se poate învăţa foarte repede. Pe lângă multitudinea de propuneri de aspecte preconcepute, asigură şi posibilitatea practic nelimitată a implementării propriilor idei. În afară de acestea, programul asigură foarte multe posibilităţi de editare a imaginilor.

Din părerile juriului merită a fi scoase în evidenţă următoarele:

  • Utilizarea simplă a programului
  • Calitatea deosebit de bună a printării
  • Legarea profesională
  • Sortimentul mare de produse
  • Gama largă de culori ce pot fi alese 
  • Sortimentul mare de coperţi

„Sunt deosebit de fericit că am fost distinşi cu cele mai înalte premii la TIPA 2008, locul unde sunt premiaţi participanţii din domeniul de activitate foto-fotoprocesări.“ a spus Dr. Reiner Fageth, responsabilul de cercetarea şi dezvoltarea al grupului CEWE. „Acest premiu este deasemenea un imbold deosebit pentru utilizatori şi comercianţi, pentru a exploata numeroasele posibilităţi ale CEWE FOTOCĂRŢII. Pe noi, acest premiu ne obligă şi mai mult în continuarea realizării pe piaţa produselor fotografice lucrări și produse de calitate excepţională.“