CEWE FOTOCARTE Tipa

Record mondial: CEWE a câștigat pentru a 3-a oară premiul TIPA World Award


hexxas premiat – CEWE este „cel mai bun furnizor de servicii foto din lume”

În calitatea celei mai bune firme de prelucrare a fotografiilor din Europa, ne putem bucura de a treia oară – și a doua oară cosecutiv de premiul TIPA World Award. Nici o altă companie din acest domeniu nu a câștigat favoarea juriului internațional în categoria „Best Photo Print Service”. După premierea CEWE FOTOCĂRȚII în 2008, și a coperții cu efect de lăcuire în 2018, compania noastră a fost premiată în acest an pentru decorațiunea de perete hexxas. Premiul din acest an este unul special, deoarece ideea produsului hexxas se datorează inițiativei angajaților CEWE, Iar realizarea ideii este rezultatul cooperării între departamentele companiei.

Concept de proiectare unic

Câștigătorii din acest an al premiului TIPA World Award – cel mai renumit premiu acordat produselor fotografie și imagistice – au fost desemnați: Produsele inovative CEWE au câștigat favoarea juriului „Technical Image Press Association (TIPA)” doi ani la rând. Produsul câștigător, hexxas este disponibil din septembrie 2018, în dimensiuni și cantități diferite. Plăcile hexagonale transformă fotografiile personale într-o operă de artă stilistică, deoarece datorită formatului unic al lor, poate fi creat un colaj sau chiar o decorațiune cu multiple piese dintr-o singură fotografie. Decizia juriului, format din editori din 30 de reviste fotografice cu renume global, a fost următoarea: „hexxas înseamnă noul concept al afișării imaginilor acasă și la birou (...) Datorită plăcilor fotografice care pot fi aranjate în orice fel cu ajutorul sistemului de fixare magnetic, pot fi create colaje creative.”

Există nevoie pentru idei

La CEWE, toate departamentele ale companiei colaborează la dezvoltarea produselor inovative. Mulți dintre cei aproape 3900 de angajați contribuie la dezvoltările noastre. Acordăm în mod regulat oportunități reprezentanților din diferite țări și departamente pentru a-și prezenta ideile la evenimentele noastre, precum Ziua inovațiilor. Aceste produse sunt adeseori rezultatele diferitelor nevoi culturale și oferă oportunități excelente pentru a lărgi și orizontul colegilor noștri. Astfel s-a născut și ideea hexxas. „Din acest motiv, câștigarea premiului TIPA World Award 2019 nu înseamnă doar recunoașterea pentru produsul nostru, ci și o atestare pentru angajații și metodele noastre.” - a spus directorul executiv al CEWE, Dr. Christian Friege. „Obținerea premiului arată din nou câtă ingeniozitate există în noi toți.”

hexxas – decor de perete cu un design unic, nominalizat cu premiul TIPA World Awards 2019

Capodoperă hexagonală: fotografiile preferate pe plăcile hexxas!


Fotografiile sunt momente individuale? hexxas îmbină experiențele într-o decorațiune unică! Prezintă momentele călătoriei pe aceste „plăci” hexagonale colorate genial. Alege dintre elemente de 18 x 15,6 cm și 27 x 23,4 cm. Dacă dorești, poți păstra amintirile prin fotografii diferite pe fiecare piesă! Iar dacă ai o fotografie reușită, alege modalitatea specială de a o pune pe multe piese individuale hexxas, creând o singură operă de artă. Cu ajutorul benzii adezive și elementelor de fixare magnetice furnizate, poți combina elementele pe perete după bunul plac. Profilul în formă de Y din pachet este un ajutor opțional, cu ajutorul căruia poți aranja piesele la distanțe egale între ele.

CEWE FOTOCARTEA cu efect de lăcuire pe copertă a convins juriul internațional


CEWE FOTOCARTE Tipa

În luna aprilie, editorii a douăzeci și nouă de reviste fotografice din toată lumea au selectat castigătorii TIPA World Awards 2018. Căștigătoarea categoriei „Best Photo Print Service Worldwide” a fost CEWE, lider european în domeniul serviciilor fotografice, pentru produsul CEWE FOTOCARTE cu efect embosat, evidențiat prin lăcuire selectivă.

CEWE, apreciată internațional

„Technical Image Press Association", pe scurt TIPA, acordă cele mai prestigioase premii din lume pentru produse fotografice și imagistice. Procedura de selecție se realizează în baza testării regulate ale produselor, susținute de către edituri independente. Anul acesta, în categoria „Best Photo Print Service” castigătoarea TIPA World Award a fost desemnată CEWE. Opțiunea de lăcuire selectivă a copertei CEWE FOTOCĂRȚII a convins juriul internațional. Coperta cu design unic este pusă și mai bine în valoare datorită culorilor speciale care pot fi date fonturilor - auriu și argintiu sau lacurilor care scot textele în relief. „Sunt foarte bucuros că juriul compus din editori experimentați au premiat CEWE FOTOCARTEA și au apreciat posibilitatea editării cu lac selectiv”, a spus Thomas Mehls, directorul de marketing al CEWE. Astfel produsele noastre întăresc convingerea că nu vor rămâne invizibile pe rafturi, ci vor fi ușor de remarcat, nu numai la vedere, ci și la atingere. TIPA World Award ne ajută să dăruim în continuare clienților noștri bucuria fotografiilor în fiecare zi. CEWE FOTOCARTEA este disponibilă în întreaga lume, într-o multitudine de dimensiuni, tipuri de hârtie, finisări și posibilități de personalizare. Putem asigura pe oricine că își poate crea propria CEWE FOTOCARTE în stilul său. „Membrii TIPA au mai remarcat și faptul că softul CEWE este intuitiv, ușor de folosit, ceea ce face ca, oricine să își poată crea o CEWE FOTOCARTE personală, unică: „Procesul online de realizare a unei CEWE FOTOCĂRȚI reprezintă un ajutor enorm în proiectare”, și-a rezumat juriul evaluarea.

Ceremonia oficială de decernare a premiilor

La CEWE FOTOCĂRȚI chiar și copertele sunt captivante, stârnesc curiozitatea către conținut – indiferent dacă este vorba despre fotografiile folosite, designul sau realizarea lor efectivă. Efectul în relief al copertei tratate cu lac selectiv, premiat de TIPA, este conferit de clasicul strat extra de lac auriu sau argintiu, cu ajutorul căruia pot fi evidențiate diferite elemente de design. Astfel coperta devine mult mai atractivă atât vizual cât și tactil. Pe lângă clipart-uri, texte și rame, lacul selectiv poate fi ales și pentru fundaluri și unele stiluri, conferind o structură elegantă, completă, copertei. În afara copertelor cartonate lipite, CEWE oferă, în funcție de format, și posibilitatea de a alege alte tipuri de coperte, ca de ex. coperte moi, de caiet, din piele artificială sau pânză de calitate premium.

CEWE - Gamă variată pentru rezultate unice

CEWE va prelua premiul oficial, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor ce va avea loc în prima zi a târgului Photokina, în Köln. Ce ar fi fost mai potrivit pentru un premiu recunoscut internațional, decât faptul că va fi înmânat în cadrul celei mai prestigioase expoziții de arte plastice din lume?